Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Biden pod maskom

Korona u Bijeloj kući: Prva dama pozitivna, otkriveno u kakvu je stanju

Joe i Jill Biden
Joe i Jill Biden Foto: Afp
Američka prva dama Jill Biden pozitivna je na COVID-19 i ima blage simptome bolesti, a predsjednik Joe Biden iz opreza će nositi masku, premda je na testiranju bio negativan na virus, objavila je Bijela kuća.

Osamdesetogodišnji predsjednik Joe Biden nema simptome bolesti, izvijestila je glasnogovornica Karine Jean-Pierre.

"Predsjednik će nositi masku u zatvorenom prostoru i kad oko njega bude ljudi, u skladu s mjerama koje su na snazi", dodala je glasnogovornica.

"Predsjednik neće nositi masku kada bude dovoljno udaljen od drugih, i u zatvorenom i na otvorenom prostoru."

Pročitajte i ovo Prizori blata sa festivala Imaju 11 pari nogu FOTO Iz poplavljene pustinje izgmizala gadna stvorenja s tri oka, probudila su se nakon dugo vremena: Dok ljudi bježe s paklenog festivala, oni haraju blatom

Jean-Pierre nije rekla hoće li Biden nositi masku na summitu G 20 u New Delhiju, ni kakvi su planovi Bijele kuće u slučaju da i predsjednik bude pozitivan na COVID. "Predsjednik će se redovito testirati", rekla je.

Jill Biden ima blage simptome, izvijestio je njezin ured dodavši da trenutačno boravi u privatnoj rezidenciji predsjedničkog para.

Tijekom proteklih tjedana u Sjedinjenim Državama zabilježen je povećan broj slučajeva zaraze COVID-om, kao i broj hospitaliziranih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene