Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedva je preživjela

VIDEO Strava tijekom ronjenja! Došuljao joj se iza leđa, u sekundi je more postalo crveno: "Osjetila sam kao da me nešto snažno udarilo, a onda sam ugledala prizor oko sebe"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Medicinsku sestru Deliju Yriarte (42) ugrizao je morski pas dok je ronila blizu otočja Galapagos. Zahvaljujući brzoj liječničkoj intervenciji nije ostala bez noge.

Delia Yriarte teško je ozlijeđena kada ju je tijekom ronjenja s maskom blizu otočja Galapagos ugrizao morski pas.

Incident se dogodio prošlog tjedna dok je žena istraživala morske dubine, kada se morski pas zaletio u nju i uhvatio je za desnu nogu.

Od šoka i uslijed gubitka goleme količine krvi, Delia je gotovo izgubila svijest. More je u trenutku svuda oko nje postalo crveno od krvi.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Frane Barbarić - 1 nova akcija USKOK ušao u HEP zbog afere s plinom: Preuzeli su dokumentaciju

Liječnici iz bolnice na otoku Santa Cruz rekli su da je žena usprkos stravičnim ozljedama stabilno, podvrgnuta je teškoj operaciji, ali su joj uspjeli spasiti nogu.

"Osjetila sam kao da me je nešto snažno udarilo i u prvi trenutak nisam bila svjesna što se događa. Pokušala sam nastaviti plivati, a onda sam vidjela da je sve oko mene crveno od moje krvi", prisjetila se žena svoga traumatičnog iskustva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Svjedoci, javite se Policija traži pomoć građana: Tramvaj naletio na maloljetnicu, teško je ozlijeđena. Oglasio se ZET

Unatoč bolovima uspjela je nekako sama doplivati do obale, piše Hindustan Times

"Kada sam vidjela dubinu ugriza i ozljede, odmah sam shvatila da je u pitanju morski pas ", ispričala je. Naglasila je da se sve dogodilo toliko brzo da nije ni uspjela vidjeti morskog psa. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene