Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Panika i strah

Nove amaterske snimke: 'Bože,sada me stvarno strah'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amaterske video snimke svjedoče o panici i strahu putnika nasukanog talijanskog kruzera Costa Concordia, koji čekaju da po njih dođu čamci za spašavanje.

Tijekom snimke čuju se povici i vriska prestrašenih putnika, piše AP. 'O moj bože, sada me stvarno strah', rekao je jedan od putnika. Sudeći po glasovima u videu, čini se da je uže koje drži čamac za spašavanje slomljeno, zbog čega bi se brod mogao prevrnuti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Costa Fascinosa Predstavljena 'sestra' Coste Concordije: Biste li se usudili ploviti njome? Slika nije dostupna Brodolom Costa Concordia 'Vlasnici i posada su znali da je crna kutija pokvarena'

Nove amaterske snimke prikazuju prodiranje vode u kruzer nekoliko minuta nakon udara, te izlijevanje vode iz brodskog bazena.

Još jedan amaterski video prikazuje putnike u prslucima za spašavanje, a posada im na engleskom i njemačkom jeziku objašnjava kako je došlo do električnog kvara i kako nema razloga za paniku.

Službeno je potvrđeno kako su pronađena još dva tijela starijih muškaraca u trupu broda, čime se broj smrtno stradalih povećao na pet.

U nesreći koja se dogodila u petak navečer, kada je brod Costa Concordia udario u stijenu, smrtno je stradalo petero ljudi. Pedeset do šezdeset osoba smatra se nestalim. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene