Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima tjelohranitelja

Amanda Knox prvi put viđena u javnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amanda Knox je dobro čuvana od očiju javnosti nakon povratka u Seattle i ovo je prvi put da se pojavila na javnom mjestu.

24-godišnjakinja je jučer snimljena na benzinskoj postaji u Seattleu s očuhom Chrisom Mellasom i tjelohraniteljem a slike možete pogledati ovdje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ključna pitanja ostala bez odgovora Amanda Knox je oslobođena - tko je ubojica? Slika nije dostupna Osam godina patnje Gotovo je: Amanda Knox nije kriva za ubojstvo

Po bezbrižnom osmijehu dalo bi se zaključiti kako Amanda Knox nema nikakvih briga te da se polako navikava na svakodnevne stvari u životu.

Amanda Knox je dobro čuvana od očiju javnosti nakon povratka u Seattle i ovo je prvi put da se pojavila na javnom mjestu otkako je odmah po povratku u SAD prošli prošli tjedan održala konferenciju za novinare.

Vjeruje se kako razmišlja o ponudama televizijskih kuća i davanju intervjua koje bi mogla naplatiti i u milijunskim brojkama.

Knox i njezin tadašnji dečko Raffaele Sollecito uhićeni su nekoliko dana nakon što je britanska studentica Meredith Kercher ubijena 2007. godine u stanu u talijanskom gradu Peruge koji je dijelila s Amandom. Kercher je pronađena razrezana grkljana a na tijelu je imala više od 40 uboda nožem.

Knox i Sollecito su 2009. godine osuđeni na 26 i 25 godina zatvora, a trećeoptuženi Rudy Hermann Guede na 16 godina zatvora.

Talijanski prizivni sud oslobodio je početkom mjeseca Knox i Sollecita krivnje, a u zatvoru je ostao jedino student iz Obale Bjelokosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene