Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Aligator odgrizao ruku dječaku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U napadu aligatora na jezeru u američkoj saveznoj državi Louisiani 11-godišnji dječak ostao je bez ruke koju su spasioci izvadili iz utrobe gmaza, no liječnici je nisu uspjeli prišiti dječaku.

Dječak Devin Funck igrao se kraj jezera u susjedstvu svoje kuće u Slidellu kada ga je tri i pol metara dug aligator povukao u vodu i odgrizao mu lijevu ruku. Dječak se uspio othrvati nasrtaju gmaza te je helikopterom prevezen u obližnju bolnicu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Postaje tropska oluja Uragan Nate znatno će oslabiti, no uzbuna je i dalje na snazi Slika nije dostupna Velika opasnost Prijeti poplava: Evakuirani dijelovi New Orleansa

Zamjenici lokalnog šerifa ubrzo su ulovili i ubili aligatora koji je među mještanima bio poznat po nadimku Veliki Joe. Iz njegove utrobe izvađena je ruka koja je prevezena u bolnicu u kutiji s ledom, no kirurzi ju nisu uspjeli prišiti dječaku.

"Operacija nije uspjela. Nisu mu mogli spasiti ruku. Očekuju ga još brojne operacije i proteza", izjavio je u četvrtak jedan od prijatelja dječakove obitelji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene