Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Libijac, Tunižanin i Egipćanin

Albanija preuzela trojicu zatvorenika iz Guantanama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Albanija je preuzela još trojicu zatvorenika iz kontroverznog američkog zatvora za teroriste u Guantanamo Bayju, potvrdilo je albansko ministarstvo unutarnjih poslova.

Trojica muškaraca, Libijac, Tunižanin i Egipćanin, stigli su u Albaniju još u utorak. U zrakoplovu je s njima bio i jedan Palestinac, koji je iskrcan u Španjolskoj, kao prvi od petorice zatočenika iz Guantanama koliko će ih primiti ta zemlja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tvrdi američki kongresmen Zatvorenici u Guantanamu obožavaju OVAJ EROTSKI roman Slika nije dostupna Razmijestili zatvorenike Zatvorenici prekrili nadzorne kamere, gađali ih gumenim mecima

>> 'Cilj administracije jest zatvoriti Guantanamo'

u Albaniji se sada nalazi ukupno 11 zatočenika iz tog američkog logora. 'Zahvalni smo i Albaniji i Španjolskoj što su pristale poduprti američke napore za zatvaranje centra u Guantanamo Bayju', izjavio je glasnogovornik State Departmenta. Transferiranje zatvorenika u treće zemlje dio je plana predsjednika Baracka Obame za zatvaranjem zloglasnog centra u Guantanamu. Tamo je još ostalo 188 zatvorenika. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene