Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Članovi posade

Afganistan: Sedmero mrtvih u nesreći teretnog zrakoplova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedam osoba poginulo je u nesreći civilnog teretnog zrakoplova koji se srušio kod afganistanske baze Bagram, priopćio je u ponedjeljak NATO.

U nesreći je poginulo sedam članova posade. Ona se dogodila neposredno nakon uzlijetanja zrakoplova iz vojne baze Bagram, sjeverno od Kabula, objavio je NATO.

>>
Četiri NATO-ova vojnika poginula u padu zrakoplova u Afganistanu

"Sedam članova posade poginulo je u nesreći", rekao je za AFP glasnogovornik NATO-a, naglašavajući da u trenutku nesreće nije zamijećena nikakva neprijateljska aktivnost.NATO nije objavio iz koje su države žrtve nesreće niti vrstu zrakoplova koji se srušio.

U Afganistanu je raspoređeno oko 100.000 vojnika NATO-a od kojih su većina Amerikanci. Bagram je najvažnija zračna baza koalicije, smještena 50 kilometara sjeverno od afganistanskog glavnog grada. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Zračna luka Kabul, eksplozija Skrivena istina Ovo je tajna koju Pentagon posebno skriva: "Snimka otkriva da nije bila samo jedna eksplozija" Zrakoplovu Boeing 777 otpao kotač Boeing 777 VIDEO Drama na letu: Zrakoplovu otpala guma i pala na parking, uništeno nekoliko automobila

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene