Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images

Subotu ujutro obilježio je užasan događaj na poznatoj lijonskoj nudističkoj plaži "La Mama", u kojem je 70-godišnjak upucao 46-godišnjeg nudista nakon kraćeg verbalnog sukoba.


Krvavi incident obilježio je subotu ujutro na poznatoj nudističkoj plaži "La Mama" u predgrađu Lyona. 70-godišnjak je s tri hica na mjestu usmrtio 46-godišnjaka nakon kraćeg sukoba između dvojice muškaraca. Žrtvi nije bilo pomoći unatoč brzoj reakciji obližnjih kupača, dok se ubojica predao policiji bez pružanja otpora.

Prema informacijama francuskih medija, ubijeni muškarac bio je građanin Lyona koji se počeo "čudno" ponašati na plaži - uznemiravao je kupače, prijetio je i počeo se samozadovoljavati ispred jedne starije gospođe, prenosi Le Parisien.

Ilustracija Tragedija kod Vukovara: U lovu poginuo lovac, slučajno ga je upucao kolega

Stariji muškarac koji je čest gost spomenute plaže u tom je trenutku stigao na mjesto događaja. Uslijedio je verbalni sukob između dvojice muškaraca, u kojem je stanovnik Lyona prozvao 70-godišnjaka i izazivao ga. On je tada otišao po pištolj i s tri hica usmrtio 46-godišnjaka.

Plaža je zatvorena za kupače kako bi policija mogla obaviti očevid i utvrditi činjenice zločina. Ubojica je, prema informacijama francuskih medija, profesionalni strijelac čije je oružje prethodno legalno nabavljeno i registrirano.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju