Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neshvatljiv zločin dogodio se Lancashireu, u Velikoj Britaniji, gdje je 13-godišnjak silovao trogodišnju djevojčicu.


Dječaka je udomila zamjemska obitelj, no majka malene djevojčice, uhvatila ga je u seksualnom zlostavljanju svoje kćeri na podu dnevnog boravka, piše Daily Mail. Dječak je nakon toga policiji priznao krivnju za počinjeno zlodjelo.

Vezani članci Ispovjesti žrtava silovanja u Provjerenom - 1 ''Izvadio je spolovilo, ajde otvori usta i...'' Mučne ispovijesti djevojaka koje su se prijavile za studentski posao, a postale žrtve gnjusnog silovatelja Silovanje, ilustracija (Davor Javorović/PIXSELL) Muškarac priznao da je imao spolni odnos s djevojčicom. Žrtva ima manje od 15 godina i ostala je trudna...

Policija dječakovo ime nije objavila, a šokirana obitelj nije htjela komentirati čitav slučaj. Dječak je navodno policiji rekao kako je i on sam bio višestruko seksualno zlostavljan, a njegov branitelj sudu je objasnio kako njegov klijent zapravo treba pomoć. Sudac Jeff Brailsford dječaku je naredio da se upiše u registar seksualnih prijestupnika te mu je odredio i jednogodišnje savjetovanje sa stručnjacima. Nalazi se i pod stalnom kontrolom socijalnih radnika.