Obavijesti Video Pretražite Navigacija

10-godišnjak ukrao autobus i bježao policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je ukrao školski autobus, 10-godišnjaka je policija u Arkansasu po lokalnom autoputu lovila kroz čak 3 okruga, ne znajući da je za volanom maloljetnik.

Službenici u školi primijetili su svjetla na parkiralištu autobusa oko 11 sati navečer prošli petak te prijevil da je ukraden autobus. Policija iz čak 3 okruga i četiri grada u američkoj državi Arkansas uključila se u potjeru za autobusom i vozačem (video snimku potjere možete pogledati ovdje). 

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Prometna nesreća u Slovačkoj užas u Slovačkoj Sofiju, Katu i Luciju pregazio je otac njihove kolegice iz škole: Strašna prometna nesreća šokirala je zemlju

Dječak je uspio izbjeći i sve šiljke koje je policija postavila na cesti kako bi usporili autobus i nastavio juriti prema sjeveru velikom brzinom. 

Nakon više od 70 kilometara, autobus je dovoljno usporio i zaustavljen je u gradiću Pine Bluff. Tek tada je policija shvatila da su lovili dječaka. Stavili su mu lisice i priveli ga, a kasnije je prepušten roditeljima. 

U školi koju dječak pohađa kažu da je isti taj dječak bio dio grupe koju je kamera na parkiralištu 'uhvatila' u sličnom nedjelu i prošli mjesec.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene