Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Udruženje prvoligaša izašlo je u susret željama izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Slavena Bilića i subotnji susret Međimurja i Dinama je odgođen pa će trojica "modrih" reprezentativaca (Luka Modrić, Eduardo da Silva i Vedrana Ćorluka) dobiti nekoliko dana odmora kako bi se što bolje pripremili za nastup u Izraelu.Stručni stožer hrvatske nogometne reprezentacije predložio je da se odgodi cijelo 15. kolo ili samo utakmica Međimurja i Dinama i tako trojici igrača zagrebačkog Dinama omogući da ne nastupe u subotu.
 
Upravni odbor Udruge Prve HNL je podržao prijedlog da se odgodi ogled u Čakovcu, no odbio je odgodu cijelog kola jer bi to poremetilo raspored natjecanja i ugovorene prijenose utakmica ugovornom partneru za TV prava lige. 

Vezani članci Slika nije dostupna Poruke podrške našim bilić boysima Slika nije dostupna FOTO: Dobre dušice - Slaven Bilić poput princa Williama


Na temelju takve odluke Upravnog odbora i suglasnosti Međimurja i Dinama, Povjerenik za natjecanje, Josip
Brezni, donio je odluku o odgodi navedene utakmice. 

Zbog nedostatka slobodnih termina, utakmica će se odigrati po završetku natjecanja u Sezoni "Jesen 2006.".

- Luka Modrić, Vedran Ćorluka i Eduardo da Silva su umorni, lagano su na rezervi i dobro bi im došlo nekoliko dana odmora, kazao je hrvatski izbornik.