Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Valencia ostala i bez Regueira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Urugvajski napadač Mario Regueiro osmi je igrač španjolskog nogometnog prvoligaša Valencie koji je zbog ozljede ramena ispao iz stroja.

Regueiro je ozlijedio rame u kup susretu protiv trećeligaša Portuensea i prema prvim prognozama pauzirat će najmanje četiri tjedana. 

Pročitajte i ovo Jutro nakon stravičnog požara u Valenciji - 7 Užas u Španjolskoj FOTO/VIDEO Jutro nakon stravičnog požara: Prizori su dramatični, a još se traga za 19 osoba Ilustracija Izvijestila policija Krvava večer kod Imotskog: Jedan muškarac izboden, drugi zadobio teške ozljede

Zbog brojnih ozljeda trener "Šišmiša", Sanchez Flores ne može računati niti na Emiliana Morettia (koljeno), Jaimea Gavilana (koljeno), Davida Albelde (koljeno), Vicentea (gležanj), Rubena Baraje (gležanj), Asier del Horna (koljeno) i Carlos Marchene (koljeno).

Najgora situacija je s Gavilanom i Marchenom koji će izvan stroja biti osam mjeseci, Moretti će pauzirati tri mjeseca, dok bi se ostatak društva mogao vratiti na travnjak za mjesec dana.

Valencia nakon devet kola zauzima petu poziciju na ljestvici Primere sa 17 bodova, četiri manje od lidera Seville, dok je u Ligi prvaka osigurala plasman u osminu finala.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene