Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ulaznice za košarkaško finale u Sloveniji i do 1.400 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dosadašnjim nastupima na EP-u slovenska je košarkaška reprezentacija u domovini izazvala pravu navijačku euforiju, pa ima i onih koji bi za paket ulaznica na završnicu EP-a u Madridu bili spremni dati od 400 do 1400 eura, dok putničke agencije užurbano pune posebne čarter letove za Španjolsku.

Budući da su ulaznice za zaključne utakmice prodane još prije dva mjeseca, Slovenski košarkaški savez i agencije pokušavaju do dodatnih ulaznica doći preko FIBA-e ili nacionalnih košarkaških saveza zemalja koje su već ispale s prvenstva ili će tek ispasti, ali i na crnom tržištu, gdje se cijena paketa ulaznica za završnicu kreće između 400 i 1400 eura, piše ljubljanski dnevni list "Dnevnik".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna EP košarka: Hrvatska - Njemačka 70:81 Slika nije dostupna EP košarka: Španjolska izbacila Njemačku, Rusija Francusku

Više domaćih putničkih agencija ponudilo je navijačkim skupinama za ovaj vikend posebne čarter letove i tri noćenja po cijeni od 800 do 1100 eura, a mnogi se odlučuju i za jeftinije aranžmane u kombinaciji niskotarifnih prijevoznika koji u Španjolsku lete sa susjednih aerodroma u Italiji i Austriji, te sa smještajem u jeftinijim hostelima.

Izbornik Aleš Pipan i igrači unatoč dosadašnjim pobjedama, koje su Sloveniju od autsajdera učinile tihim favoritom prvenstva, koncentriraju se na sljedeće nastupe i paze da se euforija iz navijačkih redova ne prenese među igrače.

"S Litvancima moramo igrati kao protiv Nijemaca. Pobijedit će momčad koja bude agresivnija. Zaigrat ćemo na sve ili ništa i nemamo što izgubiti", rekao je u razgovoru za ljubljansko "Delo" centar Rašo Nesterovič, koji kaže da je ključ uspješnih nastupa Slovenije u čvrstoj obrani.

"Reprezentacija je sastavljena tako da je sve koncentrirano na fazu obrane. Uspješan šut dođe i prođe, a bez dobre obrane momčad odmah dođe u teškoće. Moramo održati dosadašnje raspoloženje u momčadi, te agresivnost i ritam. Ne smijemo se opustiti ili prepustiti euforiji", rekao je jedan od najiskusnijih slovenskih reprezentativaca na ovom prvenstvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene