Obavijesti Video Pretražite Navigacija

UEFA kaznila Feyenoord sa 125.000 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Disciplinska komisija Europske nogometne federacije (UEFA) kaznila je nizozemski Feyenoord sa 125.000 eura zbog divljanja njegovih navijača u zadnje dvije utakmice. UEFA je Nizozemce kaznila i uvjetno sa dvije utakmice igranja pred praznim tribinama.

Suspenzija stadiona će se aktivirati ukoliko navijači Feyenoorda u iduće tri godine ponovo izazovu nerede. Navijači Feyenoorda izazvali su velike nerede i prekid utakmice u francuskom Nancyu u susretu Kupa UEFA. 

Pročitajte i ovo Ilustracija SUSPENDIRANA JE Skandalozni video iz srpske bolnice! Medicinska sestra uživo prenosila porođaj: "Zgrožen sam ljudskom glupošću" Neil Parish istraga odbora Gledao pornografiju na poslu u parlamentu pa zaradio suspenziju

Do prekida je došlo u 80. minuti utakmice zbog nereda na
tribini. U velikoj gužvi koja je nastala netko je bacio suzavac na
teren zbog čega je sudac obje momčadi poslao u svlačionicu. Utakmica je nastavljena pola sata kasnije, a na stadionu su ostali jedino navijači nizozemske momčadi.

U Nancy je došlo oko 2.000 pristalica Feyenoord, među kojima je bilo oko 600 huligana koji su stigli sa isključivom namjerom izazvati nerede utvrdila je policija. Već na početku utakmice su probili ogradu od pleksiglasa, a potom nastavili sa kidanjem sjedalica i bacanjem u igralište.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene