Obavijesti Video Pretražite Navigacija

UEFA izrekla kazne za igrače Valencie i Intera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Disciplinska komisija Europskog nogometnog saveza (UEFA) obznanila je kazne za igrače Valencie i Intera koji su sudjelovali u tučnjavi nakon njihova međusobna ogleda u osmini finala Lige prvaka.

UEFA je kaznila šestoricu igrača, te oba kluba, a najveću kaznu dobio je branič španjolske momčadi David Navarro koji je suspendiran na sedam mjeseci. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Zaštita prirode Dobro razmislite kad vidite visibabu da ne biste izvisili za 26.500 eura Jutro nakon stravičnog požara u Valenciji - 7 Užas u Španjolskoj FOTO/VIDEO Jutro nakon stravičnog požara: Prizori su dramatični, a još se traga za 19 osoba

Nogometaši Intera Nicolas Burdisso i Maicon kažnjeni su
neigranjem šest europskih utakmica, njihov suigrač Ivan Cordoba na tri utakmice, a Julio Cruz na dvije utakmice neigranja. Igrač Valencie Carlos Marchena propustiti će iduće četiri europske utakmice "Šišmiša". 

Oba kluba kažnjena su sa 250.000 švicarskih franaka. Svi
kažnjeni imaju pravo žalbe u iduća tri dana.

Ogled na Mestalli je završio bez pogodaka, a nakon završetka utakmice i plasmana Valencie u četvrtfinale došlo je do velike tučnjave, a sukob s terena preselio se i u svlačionice stadiona i gužva je trajala još 30 minuta nakon posljednjeg sučeva zvižduka. Sve je započelo kada je veznjak Intera Nicolas Burdisso udario Carlosa Marchenu, potom je rezervni igrač "Šišmiša David Navarro udario Burdissa i slomio mu nos. 

Potom su Cordoba i Cruz pokušali udariti Navarra, a vruće je bilo i u hodnicima stadiona gdje se nekoliko igrača Intera i Valencie pokušalo obračunati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene