Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vodstvo engleskog nogometnog prvoligaša Tottenhama zatražilo je od gradskih vlasti Seville pojašnjenje u vezi žestoke reakcije španjolske policije prema engleskim navijačima.


"Prema našim podacima niti u jednom trenutku nije došlo do sukoba između navijača Tottenhama i Seville, i zato nam nije jasno zašto je policija tako žestoko reagirala prema našim navijačima. Također, moramo napomenuti da su se navijači Tottenhama ove sezone u svim susretima Kupa Uefe primjerno ponašali i nigdje nisu izazivali nerede", navodi se u priopćenju Tottenhama.

Vezani članci Ana Brnabić, Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović Šokantan potez srbijanskog predsjednika: Na javnoj televiziji pokazivao slike masakriranih tijela navijača Baloni na vjetru Baloni i snažan vjetar nisu dobra kombinacija, vjetar ju je umalo otpuhao

Sedam navijača Tottenhama ozlijeđeno je jučer u sukobu sa španjolskom policijom tijekom prvog poluvremena prve četvrtfinalne utakmice Kupa UEFA u Sevilli.

Prema neslužbenim podacima, španjolska policija je intervenirala jer je dio engleskih navijača ušao na pogrešni sektor tribina.