Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tottenham stao u obranu svojih navijača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodstvo engleskog nogometnog prvoligaša Tottenhama zatražilo je od gradskih vlasti Seville pojašnjenje u vezi žestoke reakcije španjolske policije prema engleskim navijačima.

"Prema našim podacima niti u jednom trenutku nije došlo do sukoba između navijača Tottenhama i Seville, i zato nam nije jasno zašto je policija tako žestoko reagirala prema našim navijačima. Također, moramo napomenuti da su se navijači Tottenhama ove sezone u svim susretima Kupa Uefe primjerno ponašali i nigdje nisu izazivali nerede", navodi se u priopćenju Tottenhama.

Pročitajte i ovo Crni i bijeli konj uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste

Sedam navijača Tottenhama ozlijeđeno je jučer u sukobu sa španjolskom policijom tijekom prvog poluvremena prve četvrtfinalne utakmice Kupa UEFA u Sevilli.

Prema neslužbenim podacima, španjolska policija je intervenirala jer je dio engleskih navijača ušao na pogrešni sektor tribina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene