Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ten Cate tvrdi da ostaje u Ajaxu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Henk Ten Cate tvrdi da ostaje trener Ajaxa unatoč napisima da je pristao priključiti se engleskom prvoligašu Chelsea kao pomoćnik Avrama Granta, javila je nizozemska agencija ANP.

"Želim postati prvak s Ajaxom", kazao je na konferenciji za novinare Ten Cate, dodajući da želi ispoštovati svoj ugovor do kraja sezone iako je njegov agent Tigi Lens za "Sun" kazao da će njegov klijent dobiti posao u Chelseau.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozivao na fizioterapiju Nogometni trener godinama silovao tinejdžere: Dovodio ih u stan i napastovao na stolu za masažu Slika nije dostupna Mancini i ten Cate bez posla

"Istina je, mi imamo dogovor sa Chelsea. To je prilika za njega i izazov da radi s velikom ekipom te da surađuje s Avramom Grantom u izgradnji nove ekipe", rekao je Lens dodajući da je za Ten Catu to prilika da igra s velikim igračima.

Lens je kazao da su predstavnici Chelsea razgovarali o tome te da je utvrđeno da su i Grant i Henk na "istoj valnoj duljini".

Ten Cate, koji je bio pomoćni trener Franka Rijkaarda u Barcelona kada je taj klub pobijedio u Ligi prvaka, postao je trener Ajaxa u svibnju 2006. i ima dvogodišnji ugovor s nizozemskim klubom.

Istovremeno s natpisima o Ten Cateovom angažmanu u Chelsei nizozemski su mediji počeli pisati o tome da Ajax pregovara s trenerom engleskog prvoligaša Tottenhama Martinom Jolom.

Nizozemski mediji podsjećaju da Jol ima dosta problema u Tottenhamu ove sezone. Iako je engleski prvoligaš uspio proći prvo kolo Kupa UEFA za razliku od Ajaxa, Jol je vrlo blizu otkazu jer je Tottenham loše počeo prvenstvo i ima samo pet bodova iz sedam utakmica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene