Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Talijanski suci na hrvatske bazene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok se naša vaterpolo reprezentacija mirno vratila u Zagreb s priprema u Pekingu, na klupskom se terenu situacija zahuktala. Prijedlog koji je uzburkao vaterpolske vode stigao je od Upravnog odbora vaterpolskog saveza u kojem sjede predstavnici svih klubova - talijanske suce na hrvatske bazene.

Sama inicijativa o tome da zvaršnicu prvenstva dođu suditi Talijani, a da nši suci odlaze suditi u Italiju, potekla je kažu, upravo od naših susjeda. 

Pročitajte i ovo Novi prosvjedi - 2 niska primanja, visoki troškovi Raste val nezadovoljstva u zemlji, najavljuju se novi prosvjedi: "Olovka u ruci je ove godine najjače oružje svih umirovljenika" "Bijeli štrajk" sudaca završava sutra U ponedjeljak na posao Pavasović Visković o kraju bijelog štrajka sudaca: "Ovo je definitivno pobjeda Vlade i Malenice"

Naime, i u njihovoj ligi detektiran je jednak problem kao i u našoj. Najkvalitetniji suci, tvrde u Savezu, dolaze iz sredina iz kojih dolaze i sudionici završnica natjecanja, te zbog toga ne mogu suditi te susrete. 

U Hrvatskom slučaju, od njih osmero s međunarodne liste čak šest dolazi iz Zagreba i Dubrovnika. A upravo se Jug i Mladost posljednjih godina bore za naslove. 

Više u video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene