Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sinovčić: 'Mamić je lažljivac i narkoman'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nemirne hrvatske nogometne vode dodatno je uzburkao izbor Igora Štimca na čelo Udruge prvoligaša. U prepucavanju na relaciji Štimac - Mamić spomenut je i Reno Sinovčić, koji je danas bez dlake na jeziku odgovorio Mamiću.

Zdravko Mamić je prije nekoliko dana napao suradnika Igora Štimaca, Renu Sinovčića, nazvavši ga varalicom koja 17 godina želi srušiti Savez. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Apstinencijska kriza? Pomahnitali muškarac po Beogradu ljudima odgrizao uši Slika nije dostupna Izdaju se nesvjesno Doznajte kako ćete odmah prepoznati lažljivca!

Dodao je i kako ne želi surađivati sa Štimcem, odosno Udrugom prvoligaša dok je pored njega čovjek poput zadarskog bosa. Danas se na tu temu iz Zadra oglasio i sam Reno Sinovčić. 

- Nekoliko stvari bih rekao u svezi patološkog lažljivca i narkomana, gospodina Mamića, koji je ničim izazvan uputio bijes i laži prema mom imenu. Prije nekoliko godina Mamić i ja bili smo veliki prijatelji, no to prijateljstvo on sada negira, a ono je narušeno onoga trenutka kada je njegova pohlepa za novcem i nečim što nije njegovo dosegla vrhunac - a to je bio transfer Ivice Olića u NK Dinamo, rekao je Sinovčić.

Zdravko Mamić danas nije htio komentirati Sinovčićeve rečenice, no ova će priča sigurno dobiti nastavak. 

Svima su puna usta ozdravljenja hrvatskog nogometa, a neke elementarne stvari nismo u stanju riješiti. 

Suludo je s objektivne strane gledišta razmišljati da je sada Hajduku lakše jer mu se vratio Zadar, a isto vrijedi i za Dinamovo susjedstvo. 

Rijetki novinari laju, dok nade istine prolaze...

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene