Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Apstinencijska kriza?

Pomahnitali muškarac po Beogradu ljudima odgrizao uši

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Incident se dogodio nakon što je muškarac Đ.S., u predgrađu Beograda, napao dvojicu mladića i odgrizao im komadiće uha.

Napadač je ušao u dućan u kojem je radio muškarac koji je prodavao lubenice te nakon što se prodavač sagnuo kako bi kupcu dodao lubenicu, Đ.S. je skočio na njega i odgrizao mu vrh uha. Vlasnik dućana priskočio je u pomoć i uspio otjerati napadača.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Ilustracija Priopćila policija Nasilnik s Rive koji je napao dvije žene dobio kaznenu prijavu

Nakon prvog napada, Đ.S. je pobjegao i uputio se u obližnji kafić gdje je na isti način napao i drugog muškarca. List 'Alo' navodi da je muškarac već otprije poznat policiji jer je prije deset godina jednom čovjeku odgrizao nos.

>> Stručnjaci tvrde: Kanibalizam može postati ovisnost

Policija je već istu večer uhvatila napadača te ga privela. Đ.S. bit će prebačen u zatvorsku bolnicu, gdje će se liječiti od ovisnosti i odslužiti svoju kaznu.

U policiji vjeruju je motiv ovakvog pomahnitalog napada bila apstinencijska kriza.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene