Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rosicky možda propušta EP

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kapetan češke reprezentacije Tomas Rosicky, koji igra u Arsenalu možda će propustiti Euro 2008 zbog bolova koje mu uzrokuje upala tetive, piše praški tisak.

Rosicky (27) ne igra od kraja siječnja kada ga je ozljeda koljena prisilila da izađe u 9. minuti utakmice protiv Newcastela.

Pročitajte i ovo Ilustracija vozača dostave Stravičan slučaj Dostavljačica pizze odgrizla prst mušteriji: "Pokušao sam se osloboditi, ali..." Dvojica sačekala muškaraca ispred stana i pretukla ga užas u Velikoj Gorici Sačekali ga ispred stana i brutalno pretukli: Udarali ga nogama i šakama, lupali pištoljem

'Liječenje je teško. Tomas je već prihvatio činjenicu da neće igrati za Arsenal ovo proljeće', izjavio je liječnik češke reprezentacije Petr Krejci.

'To može prestati za 15 dana, ali može potrajati i tri mjeseca', upozorio je doktor Krejci.

Kkao prognoziraju neki češki listovi ulogu vođe češke reprezentacije izbornik Karel Brueckner bi mogao povjeriti Mareku Matejovskyom iz Readinga, Jaroslavu Plasilu iz Osasune ili Davidu Jarolimu iz Hamburga.

Osim toga, češki mediji pišu i o povratku u reprezentaciju Pavela Nedveda, koji je svoju međunarodnu karijeru okončao nakon svjetskog prvenstva 2006.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene