Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ronaldo je frustriran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši najbolji igrač svijeta, Brazilac Ronaldo sve je nezadovoljniji sjedenjem na klupi Real Madrida. Dolaskom Fabia Capella za kormilo Kraljevskog kluba, Ronaldo je preselio na klupu za pričuve i osuđen je na "mrvice".

"Sve sam nezadovoljniji svojom pozicijom u Realu. Nikada mi nije bilo teže u karijeri nego sada. Frustrira me sjedenje na klupi, ali usprkos svemu želim ostati u klubu do 2008. godine, kada mi ističe ugovor," kazao je Ronaldo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kraj sage o Ronaldu: Portugalac ostaje u Manchester Unitedu Slika nije dostupna Ronaldo: ''Odlazim u Real Madrid!''

U prvih osam kola Primere, "Il fenomeno" niti jednom nije startao u početnoj momčadi Reala, a odigrao je svega 54 minute. Nastupio je jedino protiv Atletico Madrida (9 minuta), te Getafea (drugo poluvrijeme), a u tim je utakmicama Real osvojio tek jedan bod.

"Najgore od svega je što ne igram, a ne znam na koji način bi mogao uvjeriti Capella da nisam zaboravio postizati pogotke. U dobroj sam formi, skinuo sam nekoliko kilograma i znam da još uvijek mogu igrati kvalitetno. Nekoliko sam puta razgovarao s Capellom, ali on i dalje nema povjerenja u mene," kazao je Brazilac dodavši kako namjerava igrati još pet sezona.

"Sigurno je jedino da u Realu neću ostati nakon 2008. godine. Ovdje se mnogo toga promijenilo i u Realu se više ne osjećam lagodno. No, uvjeren sam da ću dobiti ovu bitku," zaključio je Brazilac, koji je u dresu "Galacticosa" postigao 82 pogotka u 120 nastupa.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene