Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ronaldinhov menadžer opovrgava nagađanja o odlasku iz Barcelone

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilski napadač Ronaldinho nema namjeru napustiti Barcelonu u ljetnom prijelaznom roku, izjavio je njegov brat Roberto de Assis, koji mu je ujedno i menadžer.

Nakon što je nedavno viđen u Engleskoj i Italiji, Roberto de Assis je rekao: "Moj posao nogometnog menadžera zahtjeva česta putovanja i pregovore. Ronaldinho ima ugovor do ljeta 2010. i na ovim putovanjima nisam tražio novog poslodavca".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Brazilci izviždali Ronaldinha i navijali protiv svojih Slika nije dostupna City želi i Ronaldinha

Nedavno je liječnička ekipa Barcelone potvrdila da će Ronaldinho zbog ozljede mišića pauzirati do kraja sezone. Još ranije pojavila su se medijska nagađanja da se Barcelona želi riješiti Ronaldinha, a među potencijalnim kupcima spominjali su se Milan, Chelsea i Manchester City.

"Ronaldinho je trenutno potišten, jer u ovim ključnim trenucima ne može pomoći svojim suigračima", rekao je Roberto de Assis u intervjuu za španjolski nogometni magazin "Don Balon".

Na upit da li je Ronaldinho već odigrao svoju posljednju utakmicu za Barcu, Roberto de Assis je kazao: "Prerano je da bi se moglo tako nešto reći. Mislim da igrač koji je bio toliko voljen od navijača Barce i svojih suigrača zaslužuje da ode na dostojanstven način. No, odluke se moraju donijeti mirne glave i u pravo vrijeme, a nikako ne u afektu i kad stvari idu loše".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene