Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brazilski napadač Ronaldinho nema namjeru napustiti Barcelonu u ljetnom prijelaznom roku, izjavio je njegov brat Roberto de Assis, koji mu je ujedno i menadžer.


Nakon što je nedavno viđen u Engleskoj i Italiji, Roberto de Assis je rekao: "Moj posao nogometnog menadžera zahtjeva česta putovanja i pregovore. Ronaldinho ima ugovor do ljeta 2010. i na ovim putovanjima nisam tražio novog poslodavca".

Vezani članci Slika nije dostupna Policija uhitila dilere droge koji su prijatelji Ronaldinha i Andersona Slika nije dostupna Brazilci izviždali Ronaldinha i navijali protiv svojih

Nedavno je liječnička ekipa Barcelone potvrdila da će Ronaldinho zbog ozljede mišića pauzirati do kraja sezone. Još ranije pojavila su se medijska nagađanja da se Barcelona želi riješiti Ronaldinha, a među potencijalnim kupcima spominjali su se Milan, Chelsea i Manchester City.

"Ronaldinho je trenutno potišten, jer u ovim ključnim trenucima ne može pomoći svojim suigračima", rekao je Roberto de Assis u intervjuu za španjolski nogometni magazin "Don Balon".

Na upit da li je Ronaldinho već odigrao svoju posljednju utakmicu za Barcu, Roberto de Assis je kazao: "Prerano je da bi se moglo tako nešto reći. Mislim da igrač koji je bio toliko voljen od navijača Barce i svojih suigrača zaslužuje da ode na dostojanstven način. No, odluke se moraju donijeti mirne glave i u pravo vrijeme, a nikako ne u afektu i kad stvari idu loše".