Obavijesti Video Pretražite Navigacija

City želi i Ronaldinha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bogati novi vlasnici engleskog premierligaša Manchester Cityja, predvođeni Sulaimanom Al-Fahimom, nadaju se da bi uskoro mogli dovesti i Ronaldinha, još jednu veliku brazilsku zvijezdu, nakon što je Robinho već potpisao za klub.

Iako su tek prije dva dana službeno preuzeli Manchester City, Abu Dhabi United Group odmah je pokazao svoje namjere, kada su za 32.5 milijuna funti u svoje redove doveli sjajnog Robinha.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Manchester City u euforiji Slika nije dostupna Premier liga: City pregazio i osramotio Portsmouth, Tottenham opet razočarao

No, tu kupovinama ne bi trebao biti kraj. Al Fahim u svoje redove želi dovesti čitav niz velikih zvijezda, a među njima i Torresa, Fabregasa i Cristiana Ronalda. Ipak, bogati šeik ima svog favorita, kojeg bi najradije kupio. Ronaldinho je njegov omiljeni nogometaš i Al Fahim će dati sve od sebe da ga dovede.

''Meni omiljeni igrač trenutno u svijetu je Ronaldinho, kojeg je City pokušao dovesti,'' izjavio je šeik za The Sun. ''No, mi ne odustajemo i pokušat ćemo ga ponovo dovesti, nakon što postignemo dogovor s trenerom Hughesom.''

''Imamo novaca i dobrog menadžera. Želimo dovesti najbolje igrače svijeta u Manchester City i stvoriti jednu od najuzbudljivijih momčadi, koju će svi htjeti gledati,'' zaključio je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene