Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Real pregazio Dinamo iz Kijeva 5:1

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Madrižani su u pet navrata zatresli mrežu momčadi iz Kijeva, od toga dva puta Van Nistelroy i Raul, a suigračima se na listi strijelaca pridružio i Reyes.

U utorak su odigrani susreti 2. kola nogometne Lige prvaka u skupinama E, F, G i H nakon kojih su u tim skupinama ostale tri momčadi sa maksimalnim bodovnim učinkom - Manchester, Arsenal i Lyon.

Pročitajte i ovo Belišće zbog pirotehnike Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu! Slika nije dostupna Odigrane četiri utakmice nogometne Lige prvaka

Prava golijada viđena je na Santiago Bernabeu gdje je ceh za loš start Reala i poraz u prvome kolu od Lyona platio Dinamo iz Kijeva.

Manchester je stigao u Lisabon sa namjerom da se osveti domaćinima za poraz u prošlogodišnjem izdanju Lige prvaka koji ga je koštao ispadanja iz ‘knock-out’ utakmica. U tome su i uspjeli zahvaljujući sjajnom golu Luisa Sahe u 60. minuti susreta.

Drugi britansko - portugalski obračun vođen je u Londonu gdje se Arsenal lako obračunao sa Portom. Strijalci za 2-0 pobjedu bili su Henry i Hleb.

Lyon je neokrznut prošao vruće gostovanje kod Steaue u Bukureštu. Strijelci za sigurnu (3-0) pobjedu bili su Fred , Tiago i Benzema.

Minimalne pobjede odnijeli su domaćini u susretima Celtica i Kopenhagena te CSKA i HSV-a. AEK u svome jubilarnom 20. nastupu u Ligi prvaka nije uspio upisati prvu pobjedu. U susretu protiv Anderlechta podijelili su bodove rezultatom 1-1.

Jedina utakmica bez golova zbila se u Lilleu gdje je istoimeni domaćin dočekao Milan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene