Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Raul i Eto'o u Liverpoolu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liverpoolovu treneru Rafi Benitezu mogla bi se otvoriti prilika da na ljeto kupi Realova kapetana Raula i to prilično jeftino, a Barcelonin Kamerunac Eto'o priznao je da bi volio igrati uz Stevena Gerrarda…

DiarioSport piše da predsjednik Reala Ramon Calderon i sportski direktor Peđa Mijatović ozbiljno razmišljaju o tome da je Raulovo vrijeme u madridskom klubu završilo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vlasnici Liverpoola priznali sastanak s Klinsmannom Slika nije dostupna Benitez opovrgnuo medijska nagađanja o odlasku iz Liverpoola

Kako su pomladili momčad s Gonzalom Higuainom, Fernandom Gagom i Marcelom, Calderon želi nastaviti u tom smjeru i ozbiljno važe da na kraju sezone Raulu pokaže izlazna vrata.

29-godišnji Raul, koji još ima tri godine do isteka ugovora, ranije je ove sezone priznao da bi želio ostati u Realu "koliko ga god žele". Ni Calderonu navodno nije lako povući takav potez, pa je vrlo vjerojatno da će za napadača tražiti tek minimalnu odštetu.

Raul je čest gost na Anfieldu otkako je Benitez, koji je veliki fan Španjolca, zasjeo na trenersku klupu. Ako Calderon zatraži razumnu cijenu, Benitez sigurno neće propustiti priliku da Raula dovede u Liverpool.

Iako nije puno želio komentirati link s Liverpoolom, Barcin napadač Samuel Eto'o priznao je da bi volio igrati bok uz bok s Liverpoolim kapetanom Stevenom Gerrardom. Kamerunac je naime, prvi na 'listi želja' Redsa, posebice nakon što imaju 'dobro' financijsko zaleđe novih vlasnika Amerikanaca Georgea Gilletta i Toma Hicksa.

"Sviđa mi se Liverpoolova snaga. Imaju veliko crveno srce. To su pokazali i protiv nas, mi ih nismo podcijenili. To se prepoznalo u obje utakmice, Liverpool je je igrao izvanredno. Bili su organizirani i odlično su se branili. Sviđa mi se Gerrard. Puno trči i općenito sve dobro radi. On je najbolji igrač u Engleskoj. Pratim engleski nogomet. Sviđa mi se što su stadioni uvijek puni i što je to mnoštvo blizu terena. U Španjolskoj nije uvijek tako. Kada smo igrali na Anfieldu bilo je vrlo glasno, čulo se puno različitih pjesama i to mi se svidjelo. Nogomet je drugačiji u Engleskoj, ima mjesto u njihovim srcima", rekao je Eto'o za FourFourTwo.

Što se tiče spekulacija o prelasku u Inter, Kamerunac je izjavio: "Radije bih potpisao za bivši klub Mallorcu nego za neki talijanski klub", te dodao da nije 'aktivan' u traženju posla izvan Barcelone jer ima ugovor do 2010 s kojim je i zadovoljan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene