Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ramos umjesto Rijkaarda ili Mourinha?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za trenera Seville, Juandea Romosa, zainteresirani su i Barcelona i engleski Chelsea. Iako još nije ništa odlučio, Ramos je čini se, skloniji odlasku na otok....

"Znam da su veliki klubovi zainteresirani za mene. Želim dostići vrhunac u igri, želim imati najbolje igrače koji će igrati prema mojoj filozofiji, mojoj formuli za koju mislim da je pobjednička", rekao je 52-godišnji Ramos. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ramosu rok od 7 dana, Tottenhamovi igrači već pričaju o Biliću Slika nije dostupna Sevilla izborila polufinale kupa

"Ako igrate na taj način s najboljim igračima, ne možete biti pobijeđeni. Sa Sevillom sam dokazao koliko se može biti uspješan i kada u momčadi nemaš najveća svjetska imena. A da im imam, uvjeren sam da bi prema mojoj formuli bili nepobjedivi. Bilo koji od top klubova lige, poput primjerice Chelsea u Engleskoj, bi igrajući s našim mentalitetom bio nepobjediv", dodao je. 

Ipak, nije želio previše raspravljati o Chelseau iz poštovanja prema Joseu Mourinhu s kojim je surađivao kada je prije 10 godina bio trener B momčadi na Nou Campu. No, njegova želja za odlaskom u Englesku, ipak je očita. 

"Teško je reći gdje bih želio otići. Ako kažem u Chelsea, tada bi Barcelona mogla odustati. mogu samo reći da želim na korlilo jednog od najboljih klubova s kojim ću u Ligu prvaka: Ovisi koji će se bolje uklopiti u moj mentalitet, no Engleska je savršeno mjesto ako vam je 'posao' nogomet. Sviđa mi se ta zemlja. Sviđa mi se intenzitet i emotivnost u igri, činjenica da su stadioni uvijek puni i to što su navijači vrlo strastveni", zaključio je trener Seville. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene