Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ramosu rok od 7 dana, Tottenhamovi igrači već pričaju o Biliću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojicu naših reprezentativaca, Luku Modrića i Vedrana Ćorluku, suigrači stalno ispituju je li moguće da njihov spasitelj bude upravo naš izbornik. Jer ako danas izgube od Stoke Cityja, Tottehnam će se prvi put nakon više od 30 godina suočiti s mogućnošću da ispadne iz Premier lige.

Jedan od najpoznatijih engleskih jklubova nalazi se u vrlo teškoj poziciji. Na samom su dnu ljestvice, a do sada nisu upisali niti jednu pobjedu. Samo je Southamptonu prije 10 godina uspjelo 'vratiti se' u utrku nakon tako lošeg starta sezone i ne ispasti iz Premiershipa. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon fantastičnog uspjeha u Istambulu, i uz podršku navijača nogometna reprezentacija nadomak je europskog nogometnog prvenstva EURO 2012. Poruke podrške našim bilić boysima Slika nije dostupna Obustavljena potraga za Antonijom Bilić Pogledajte kako se Brljansko jezero vraća u korito

Juande Ramos, pišu engleski mediji, ima tjedan dana, možda čak i manje, da dokaže upravi kako je on pravi čovjek za Spurse. 

A u svlačionici Spursa već se naveliko razgovara o novom treneru, a ime koje se spominje svima nam je dobro poznato - Slaven Bilić. Dvojicu naših reprezentativaca, Luku Modrića i Vedrana Ćorluku, suigrači navodno stalno ispituju je li moguće da njihov spasitelj bude upravo naš izbornik. 

Ako Tottenham danas protiv Stokea, u četvrtak protiv Udinesea u Ligi prvaka ili iduće nedjelje kod kuće protiv Boltona ne upiše pobjedu, priča o Biliću sasvim će se sigurno preseliti iz svlačionice i u urede čelnika kluba. 

Sam je Bilić u svojoj karijeri igrao za West Ham i Everton, a ne tako davno već je odbio ponude Manchester Cityja i West Hama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene