Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nastavlja se priča na relaciji Ivo Pukanić - Hrvatski nogometni savez. Prvi čovjek Nacionala otkrio je identitet čovjeka koji ga je navodno pokušao podmititi. Ono što u jučerašnjoj Temi dana nije htio potvrditi, potvrdio je danas u emisiji 'Kontakt' Hloverke Novak Srzić.


Još se prepričava navodna ponuda mita Ivi Pukaniću. Zanimljivo, nakon četiri mjeseca šutnje tekst je tempiran u vrijeme najvećeg kritiziranja Vlatka Markovića, tjedan dana nakon "nule" u Cardiffu. 

Vezani članci Mito, ilustracija Skandal uoči izbora: Dvojica političara dali ostavke zbog afere primanja mita, poznato i za što Mito, ilustracija Istraga protiv splitskog kardiokirurga: Osumnjičen za odgađanje operacije dok ne dobije novac od obitelji

Pukanić je danas potvrdio da je čovjek skriven iza inicijala M.V upravo Miro Vidović, on je navodno nudio prvom čovjeku Nacionala novac za odustajanje od kandidature za čelo HNS-a. Miro Vidović to je već javno demantirao.

- Postoji mnogo svjedoka oko njega, on sada može eventualno lagati na sudu i u javnosti, no u laži su kratke noge, rekao je Pukanić.

Predsjednik HNS-a ne želi više o Pukaniću reći niti riječi. Jedan od prozvanih, Zoran Cvrk, sve prebacuje na pravosuđe.

- Sve te objede i klevete gospodin Pukanić će trebati dokazati na sudu i ne bih više ništa o tom slučaju želio dodati, kaže Cvrk. 

HNS je pomalo pod tepih gurnuo i priču o odšteti UEFA-i. Nagađa se kako će za Nyon otići više molba za podržavanje nekih manjih projekata, a ne neka formalna žalba platinastim vladarima europskog nogometa. 

A dojam je neutralnog promatrača - Marković je još uvijek siguran u sedlu domaćeg nogometa.