Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nastavlja se priča na relaciji Ivo Pukanić - Hrvatski nogometni savez. Prvi čovjek Nacionala otkrio je identitet čovjeka koji ga je navodno pokušao podmititi. Ono što u jučerašnjoj Temi dana nije htio potvrditi, potvrdio je danas u emisiji 'Kontakt' Hloverke Novak Srzić.


Još se prepričava navodna ponuda mita Ivi Pukaniću. Zanimljivo, nakon četiri mjeseca šutnje tekst je tempiran u vrijeme najvećeg kritiziranja Vlatka Markovića, tjedan dana nakon "nule" u Cardiffu. 

Vezani članci Je li Petek nosio novac za kampanju ili mito? Je li Petek nosio mito ili novac za kampanju: Kovačević tada nije bio u Klubu, ali bio je - Jakov Kitarović? Dražen Barišić, Krešo Petek, Vinko Grgić Petek i partner porječkali se oko toga tko će Grgiću dati novac: "Vi ćete njemu dati 100 tisuća u kešu..."

Pukanić je danas potvrdio da je čovjek skriven iza inicijala M.V upravo Miro Vidović, on je navodno nudio prvom čovjeku Nacionala novac za odustajanje od kandidature za čelo HNS-a. Miro Vidović to je već javno demantirao.

- Postoji mnogo svjedoka oko njega, on sada može eventualno lagati na sudu i u javnosti, no u laži su kratke noge, rekao je Pukanić.

Predsjednik HNS-a ne želi više o Pukaniću reći niti riječi. Jedan od prozvanih, Zoran Cvrk, sve prebacuje na pravosuđe.

- Sve te objede i klevete gospodin Pukanić će trebati dokazati na sudu i ne bih više ništa o tom slučaju želio dodati, kaže Cvrk. 

HNS je pomalo pod tepih gurnuo i priču o odšteti UEFA-i. Nagađa se kako će za Nyon otići više molba za podržavanje nekih manjih projekata, a ne neka formalna žalba platinastim vladarima europskog nogometa. 

A dojam je neutralnog promatrača - Marković je još uvijek siguran u sedlu domaćeg nogometa.