Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pukanić potvrdio: 'M.V. je Miro Vidović'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavlja se priča na relaciji Ivo Pukanić - Hrvatski nogometni savez. Prvi čovjek Nacionala otkrio je identitet čovjeka koji ga je navodno pokušao podmititi. Ono što u jučerašnjoj Temi dana nije htio potvrditi, potvrdio je danas u emisiji 'Kontakt' Hloverke Novak Srzić.

Još se prepričava navodna ponuda mita Ivi Pukaniću. Zanimljivo, nakon četiri mjeseca šutnje tekst je tempiran u vrijeme najvećeg kritiziranja Vlatka Markovića, tjedan dana nakon "nule" u Cardiffu. 

Pročitajte i ovo Ilustracija USKOK potvrdio Optužen trojac: Obilazili bankomate u ime Fine, tražili mito i krivotvorili dokumente Ruski vojnici u rovovima Brutalno VIDEO Ne udovolje li Putinovim bolesnim idejama, ruske vojnike čeka jeziva kazna

Pukanić je danas potvrdio da je čovjek skriven iza inicijala M.V upravo Miro Vidović, on je navodno nudio prvom čovjeku Nacionala novac za odustajanje od kandidature za čelo HNS-a. Miro Vidović to je već javno demantirao.

- Postoji mnogo svjedoka oko njega, on sada može eventualno lagati na sudu i u javnosti, no u laži su kratke noge, rekao je Pukanić.

Predsjednik HNS-a ne želi više o Pukaniću reći niti riječi. Jedan od prozvanih, Zoran Cvrk, sve prebacuje na pravosuđe.

- Sve te objede i klevete gospodin Pukanić će trebati dokazati na sudu i ne bih više ništa o tom slučaju želio dodati, kaže Cvrk. 

HNS je pomalo pod tepih gurnuo i priču o odšteti UEFA-i. Nagađa se kako će za Nyon otići više molba za podržavanje nekih manjih projekata, a ne neka formalna žalba platinastim vladarima europskog nogometa. 

A dojam je neutralnog promatrača - Marković je još uvijek siguran u sedlu domaćeg nogometa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene