Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prpić: 'Ivanovo neigranje bilo je veliki udarac'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Davis cup program nastavlja se okršajem parova. Prijavljeni su Ljubičić, Zovko - A. Murray, J. Murray, no za Hrvatsku će igrati Čilić i Lovro Zovko, a za Britance, kako je rekao Andy Murray, Henman i J. Murray.

'Šanse su nam sad sigurno manje nego na početku, ali treba igrati pa vidjeti što će ispasti od ovoga. Izbornik Prpić mi je u četvrtak oko 23 sata rekao da se spremim jer ću vjerojatno igrati. Osjećao sam se dobro, nisam ni podlegao atmosferi niti mi je bio problem što prvi put u Davis Cupu igram 'živi' meč. Mislim da je moj otpor bio veći nego što pokazuje rezultat', rekao je Roko Karanušić. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Karlović pozvan u Davis kup reprezentaciju Slika nije dostupna Ivan Ljubičić ima problema s bubrežnim kamencem

'Ljubičićevo neigranje je sigurno bio velik udarac. Već smo došli bez dvojice igrača, a onda ni treći nije mogao nastupiti. Imamo kvalitetu osvojiti Davis Cup, ali spletom okolnosti nijedan od najboljih tenisača ne igra. No nakon oblaka dolazi sunce', rekao je Goran Prpić.

>> Davis Cup: Ćilić izgubio od Murraya

>> Davis Cup: Ljubičić zbog bolesti neće igrati

>> Ivan Ljubičić ima problema s bubrežnim kamencem

>> 'Igrao sam dobro, ali sam previše griješio' 

>> Davis cup: Velika Britanija-Hrvatska 2:0

'Danas su za nas igrali tenisači koji još nikad nisu igrali pred
11.000 ljudi. Murray je pobijedio zato što ima više iskustva i što je imao priliku igrati više važnih mečeva. Marin nije iskoristio male prilike koje je imao, pogotovo onih 0-30 kod 1-1 i 3-3 u drugom setu, a prvu dvostruku grešku napravio je kod 4-5. Onaj tko nije u tenisu reći će da su to sitnice, a vidjelo se koliko je nakon toga Murray pustio ruku. Roko je igrao protiv inspiriranog Henmana i pružio ono što se očekivalo. On vrijedi i puno više, ali to se u jednom meču ne može promijeniti. Tih 0:2 danas je realno',  rekao je Prpić govoreći o nastupima Čilića i Karanušića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene