Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Protiv Rusije ipak u Maksimiru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski nogometni savez odlučio je da će se kvalifikacijska utakmica za odlazak na EURO 2008. u Austriji i Švicarskoj između Hrvatske i Rusije odigrati u srijedu 6. lipnja u Zagrebu s početkom u 20.30 sati, a ne u Splitu gdje je reprezentacija svoj posljednji službeni dvoboj odigrala još prije deset godina (2. travnja 1997. protiv Slovenije u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Francuskoj).

Nakon utakmice protiv Slovenije (3-3), Hrvatska je na Poljudu odigrala još samo pet prijateljskih utakmica, posljednju u kolovozu 2005. protiv Brazila (1-1).

Pročitajte i ovo Navijači Zanimljiva prijava Dnevnik Nove TV doznao nove detalje o incidentu s ustaškom zastavom na Rujevici NK Rudeš Nemojte doći Srušili snove dvadesetak dječaka samo jednim SMS-om: "Djeca su počela plakati, nije im bilo jasno što su krivo napravili"

Kao razlog odabira Zagreba za ovu, možda i odlučujuću utakmicu za plasman na EURO, glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić je naveo kako je to bila želja većine članova stručnog stožera i igrača, jer samo četiri dana prije dvoboja protiv Rusije Hrvatska će gostovati u Estoniji, te će se sa sjeveroistoka Europe vratiti tek u nedjelju 3. lipnja i to u svoju bazu u Čatežu, odakle je puno jednostavnije doći do Zagreba nego do Splita.

Split će tako po svemu sudeći reprezentaciju ponovno ugostiti tek najesen protiv Estonije (rujan) ili Izraela (listopad).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene