Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Preminuo južnokorejski boksački prvak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Južnokorejski boksač Choi Yo-sam koji je pao u komu prošli tjedan dok je branio naslova prvaka u muha kategoriji po WBO-u službeno je proglašen mrtvim, izjavili su u srijedu bolnički dužnosnici.

Choi, koji je 25. prosinca dobio meč na bodove, stjeran je u kut samo nekoliko sekundi prije kraja 12. i zadnje runde nakon udarca u čeljust kojeg je dobio od indonezijskog izazivača Heri Amola.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Seljaci vjeruju boksaču Mavrović postao predsjednih Hrvatskog seljačkog saveza Slika nije dostupna U Beču na smrt izboden bivši boksački prvak "Bik iz Srbije"

Choi (33) je uspio ostati na nogama, ali se srušio kratko nakon kraja. Dvoranu je napustio na nosilima te se nikada više nije povratio svijesti. Liječnici su izjavili da je pretrpio krvarenje u mozgu. 

>> Video: Korejski boksač pao u komu nakon meča

"Liječnici su proglasili da je moždano mrtav", izjavio je glasnogovornik Asan Medical Centra, seulske bolnice gdje su se brinuli za Choija.

Choijeva obitelj razmišlja o darivanju organa, rekao je potpredsjednik i glavni tajnik korejskog boksačkog povjerenstva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene