Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Powell, Wariner i Richards dijele milijun dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki atletičari Jeremy Wariner i Sanya Richards, te Jamajčanin Asafa Powell pobjedama u Berlinu na posljednjem IAAF mitingu "Zlatne lige" osigurali su "jackpot" u iznosu milijun dolara.

Nakon što su slavili na svih šest mitinga "Zlatne lige" (Oslo, Pariz, Rim, Bruxelles, Zurich i Berlin) trojka još jedino mora nastupiti na završnom mitingu u Stuttgartu (9. i 10. rujna) nakon čega će podijeliti milijun dolara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Blanka Vlašić spremna za početak 'Zlatne lige' Slika nije dostupna Richards i Isinbajeva podijelile milijun

Svjetski rekorder na 100 metara Powell je slavio u Berlinu rezultatom 9,86, Wariner je pobijedio na 400 metara s rezultatom 44,26, dok je Sanya Richards u istoj disciplini kod djevojaka slavila s rezultatom 49,81.

Svjetska prvakinja Etiopljanka Tirunesh Dibaba je na 5000 m bila druga (15:02,87) iza sunarodnjakinje i svjetske rekorderke Meseret Defar (15:01,51) i nakon prvog poraza ove sezone morat će se zadovoljiti podjelom 500.000 dolara. Na pet od šest mitinga slavili su Kenenisa Bekele na 5000 m i Panamac Irving Saladino u skoku u dalj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene