Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otpušten trener Celte

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski prvoligaš Celta, koja ove sezone ima najgoru statistiku na domaćem terenu (od 14 utakmica na stadionu Balaidos pobijedili su samo jednom), otpustio je trenera Fernanda Vazqueza.

"Vazquez više nije trener i željeli bi mu zahvaliti na svemu što je učinio", stoji u priopćenju na službenoj web stranici kluba. 

Pročitajte i ovo Spašavanje dječaka na Tajlandu (Foto: AFP) "Nismo sigurni je li ovo čudo..." Sretan kraj drame na Tajlandu: Spašeno svih 12 dječaka i trener koji su više od dva tjedna bili zatočeni u špilji Pismo trenera roditeljima (Foto: Thai Navy Seal/Facebook) Heroj je rođen Trener koji je dječake uveo u špilju ispričao se roditeljima, vrlo brzo odgovorili su mu porukom koja je dirnula sve

Kap koja je prelila čašu bio je nedjeljni poraz od Recreativa (4:2), koji je Celtu doveo 18. od mogućih 20 mjesta u La Ligi, a samo je 9 utakmica ostalo do kraja sezone.  

52-godišnji Vazquez Celtu je preuzeo 2004. Prošle godine klub je sezonu završio na 6. mjestu što je bilo dovoljno za kvalifikacije u Kup UEFA-e. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene