Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Odbojka: Talijanke na OI, Hrvatskoj još jedna šansa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odbojkašice Italije izborile su pobjedom nad Kubom na Svjetskom kupu u Tokiju plasman na Olimpijske igre, a pobjeda Talijanki pružila je još jednu mogućnost plasmana na OI i za hrvatske odbojkašice.

Naime, Hrvatice su na predkvalifikacijskom turniru u Turskoj zauzele drugo mjesto iza reprezentacije domaćina i po učinku boljim od drugoplasiranih ekipa sa ostalih turnira, kao i kvalifikacijom Italije kao europske selekcije, stekle pravo nastupa na izlučnom turniru od 15. do 20. siječnja u Njemačkoj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna EP: Hrvatske odbojkašice s Poljskom, Nizozemskom i Španjolskom Slika nije dostupna 'Nismo očekivale ovakav doček i još nismo svjesne svega'

Uz hrvatske odbojkašice, na tom turniru će vizu za Peking tražiti domaćin Njemačka, svjetske prvakinje Ruskinje, Srpkinje, Poljakinje, Nizozemke, Rumunjke i Turkinje.

Osim europskih prvakinja Talijanki, koje su sa 3:0 (25, 19, 16) svladale Kubanke, vizu za OI u Peking sa Svjetskog kupa u Japanu osigurale su Amerikanke i svjetske doprvakinje Brazilke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene