Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Nova pobjeda Lakersa, Bryant prekinuo seriju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda Kobe Brynat nije uspio i peti susret uzastopce ubaciti 50 i više koševa Los Angeles Lakersi nastavili su pobjednički niz porazivši Golden State Warriorse 115:113.

Bryant je utakmicu završio sa 43 koša, šut 15-33, trice 4-11, slobodna bacanja 9-11 i 9 skokova, što je bilo dovoljno za novi trijumf Lakersa, peti uzastopni, ali i prekid njegove sjajne serije. Bryant je četiri susreta uzastopce postigao 50 i više koševa postavši tek drugi igrač u povijesti nakon Wilta Chamberlaina kojem je to uspjelo. Legendarni Chamberlain je rekorder sa 7 susreta u nizu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NBA udarač: Kobeov suigrač razbio curu Slika nije dostupna NBA: Kobe Bryant rasturio Jazzere

"Nisam razočaran, jer je najvažnija bila naša pobjeda. Ušli smo u pobjedničku seriju i nadam se kako ćemo nastaviti u ovom ritmu," kazao je Bryant. Lamar Odom je dodao 24 koša i 19 skokova, dok je Smush Parker dodao 13 koševa. Goste su predvodili Monta Ellis (31 koš) i Al Harrington (23 koša).

Vodeća momčad lige Dallas Mavericks na gostovanju su pobijedili Atlanta Hawkse (104:97). Najzaslužniji za trijumf Dallasa u Philips Areni bili su Jason Terry, Dirk Nowitzki i Josh Howard koji su ukupno postigli 83 od 104 koša gostiju. Terry je 15 od 27 svojih koševa postigao u posljednjoj četvrtini, dok su Nowitzki i Howard ubacili po 28 koševa. Josh Smith (21) i Josh Childress (21) bili su prvi strijelci Hawksa.

Sacramento Kings je priredio iznenađenje pobijedivši Phoenix Sunse (107:100). Drugu momčadi lige uništio je Mike Bibby sa 37 koševa, od čega dvije trice u zadnjih 75 sekundi utakmice. Sunse je predvodio Leandro Barbosa sa 27 koševa, dok je Amare Stoudemire upisao 23 koša i 11 skokova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene