Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Hornetsi nakon 8 godina svladali Maverickse

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon punih osam godina i 21 uzastopnog poraza New Orleans Hornetsi napokon su uspjeli svladati Dallas Maverickse.

Za taj pothvat bio im je potreban produžetak do kojega su također došli na dramatičan način - tricom Predraga Stojakovića 2.9 sekundi prije isteka vremena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Celebrity svita u Staples Centru Bieber podlegao Rihanninim čarima na All-Star utakmici! Slika nije dostupna EKSKLUZIVNI VIDEO: Prve snimke filma o Draženu i Divcu!

U 112-108 pobjedi, prvoj Hornetsa nad Mavsima otkako se taj klub preselio iz Charlottea u New Orleans, sjajnu je partiju pružio Chris Paul koji je dvoboj okončao sa 33 koša, 12 asistencija i 9 skokova, a odlično su ga pratili Tyson Chandler (21, 13 skokova) i Stojaković (22). Kod Mavsa po 19 koševa su postigli Jason Terry, Dirk Nowitzki i Josh Howard, a 18 Jerry Stackhouse. Ovim uspjehom New Orleans je pretekao Dallas i na ljestvici njihove skupine Southwest - Hornetsi imaju omjer pobjeda i poraza 12-6, a Mavsi 11-6.

Produžetak se igrao i u East Rutherfordu gdje su domaći New Jersey Netsi uspjeli sa 94-92 nadvisiti Philadelphia 76-erse iako su gosti u prvom poluvremenu vodili i sa 18 koševa prednosti. Vince Carter (24) i Richard Jefferson (23) predvodili su Netse, a Andre Iguodala (24) Sixerse.

Vodeća momčad skupine Central Detroit Pistonsi uvjerljivo je sa 117-91 slavila na gostovanju kod Milwaukee Bucksa. Tayshaun Prince (20) i Chauncey Billups (18) najbolji kod pobjednika, a Bobby Simmons (13) i Charlie Villanueva (13) kod poraženih.

Sacramento Kingsi su sa 107-99 svladali Houston Rocketse zahvaljujući Kevinu Martinu i Ronu Artestu koji su ubacili po 26 poena, dok Rocketsima nije pomoglo niti 40 koševa Tracyja McGradyja, te 29 pogodaka i 11 skokova Yao Minga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene