Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Dallas već u play offu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Košarkaši Dallas Mavericksa od sinoć su prva NBA momčad koja je osigurala doigravanje, pobijedivši i 16. utakmicu zaredom, što je novi klupski rekord.

Nezaustavljivi Dallas je kod kuće sa 102:89 svladao New Jersey Netse, a Teksašanima je to i rekordna 23. pobjeda u svojoj dvorani. U raspoloženoj momčadi Mavsa sa sedam igrača sa više od 10 postignutih koševa najviše se istakao Jason Terry (24), dok je Vince Carter sa 32 koša predvodio Netse.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NBA: Boston korak do velikog finala Slika nije dostupna NBA: Lakersi slavili u gostima i poveli sa 3:1

Dva su produžetka trebala Minnesota Timberwolvesima za pobjedu (117:107) nad Lakersima, za koje je Kobe Bryant ubacio 40 poena, ali samo tri u produžecima. Minnesota je zato imala dvojicu vrlo raspoloženih - Rickya Davisa (33, 10 skokova, 8 asista) i Kevina Garnetta (26, 17 skokova).

Seattle SuperSonicsi su sa 100:99 dobili New York Knickse, a
pobjednički koš postigao je Rashard Lewis pet sekundi prije kraja. Prva zvijezda New Yorka Stephon Marbury zabio je čak 40 poena, ali je u zadnjoj sekundi promašio slobodno bacanje koje je Knicksima moglo donijeti produžetak.

San Antonio Spursi su lako prošli gostovanje kod Portland Trail
Blazersa (99:94) na krilima Tima Duncana (24) i Manua Ginobilia (23). Spursi imaju niz od deset pobjeda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene