Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Navijači Juventusa prijete Morattiju?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik (i vlasnik) Intera Massimo Moratti primio je anoniman paket u kojem se nalazilo prijeteće pismo, futrola za pištolj i nešto municije. Policija sumnja da prijeteći paket ima veze s Juventusovim 'padom' u Seriju B.

Talijanski mediji pišu da je paket poslan prije 10-tak dana u Interovu upravu. Tužiteljstvo u Milanu odmah je pokrenulo istragu.  

Pročitajte i ovo Izgubljen paket - 2 nevjerojatno U pošti joj ukrali 5 kila čokoladica? "Otvaram paket, a u njemu ničeg što bi trebalo biti" Slika nije dostupna Izgledao kao eksplozivna naprava Milano: Neutraliziran sumnjiv paket u zračnoj luci

Corriere della Sera piše da je Inter u posljednjih 8 mjeseci primio veći broj prijetećih pisama i telefonskih poziva. Većina ih je bila u direktnoj vezi s oduzimanjem naslova prvaka Italije (u sezoni 2005/2006), a koji je naknadno dodijeljen drugoplasiranom Interu.

Nakon skandala oko namještanja utakmica Juventusu je oduzet i Scudetto 2004/2005 i izbačeni su iz Serije A u Seriju B, gdje su prvenstvo započeli s minus 9 bodova. 

U drugu ligu trebali su biti izbačeni drugi klubovi umiješani u namještanje utakmica (Fiorentina, Lazio i Milan), no to se ipak nije dogodilo.  Oni su ovu sezonu započeli tek s različitim negativnim bodovima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene