Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na Stamford Bridgeu zabranjeno bacanje celera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometni klub Chelsea upozorio je svoje navijače da ne bacaju celer tijekom utakmica jer je to krivično djelo pa će onomu koga se uhvati da baca povrće biti zabranjen pristup na teren.

Neobično upozorenje uslijedilo je nakon sudačkih izvještaja koji spominju bacanje celera na dvije posljednje utakmice koje je odigrao taj engleski klub, a koje istražuje Engleski nogometni savez (FA), priopćeno je na službenoj web stranici kluba www.chelseafc.com.

Pročitajte i ovo Avioni F-35 Tužba protiv Vlade Nizozemski sud zabranio prodaju Izraelu dijelova za jedan od najnaprednijih borbenih aviona Selfie - 3 Sve za lajk! Selfie opasan po život: Ljudi zbog njih padaju s visina, stradavaju u prometu te se i utapaju

Istraga nogometnog saveza mogla bi klub dovesti do sankcija protiv kluba jer je, kako piše u priopćenju, "bacanje predmeta na nogometnoj utakmici, uključujući i celer, krivično djelo koje može dovesti do uhićenja". 

"U budućnosti, svima koji pokušaju unijeti celer na Stamford Bridge zabranit će se ulaz na stadion, a ako nekoga ulove da ipak baca povrće, bit će mu zabranje dolazak na utakmice", dodaje se u priopćenju kluba. 

Chelsea apelira na navijače da ako ugledaju osobe koje bacaju celer na teren, u povjerenju (anonimno) nazovu specijalni telefonski broj. 

Gađanje celerom je zaštitni znak navijača Chelsea još od sredine 80-ih godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene