Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebački športski savez tradicionalno je u u utorak u dvorani Vatroslav Lisinski proglasio najbolje sportaše i klubove te dodijelio nagrade za životno djelo i druga priznanja.


Najboljim sportašem grada Zagreba proglašen je nogometaš Dinama Luka Modrić, od sportašica nagrađena je članica taekwondo kluba "Metalac" Sandra Šarić, dok su u ekipne nagrade odnijeli zagrebačke rukometašice iz kluba "Lokomotiva" te rukometaši iz rukometnog kluba "Zagreb".

Vezani članci PR Otvorene prijave za najveći regionalni employer branding projekt "Best Employer Brand Awards Adria 2021" Red za cijepljenje u Srbiji Srbija nagrađuje građane koji se cijepe: Na punktu u trgovačkom centru nastao kaos

Na svečanoj priredbi nagrađeni su i svi nominirani. U muškoj
konkurenciji to su bili Sandro Gulja iz boćarskog kluba "Zrinjevac", Josip Glasnović iz streljačkog kluba "Gaj", Filip Grgić iz teakwondo kluba "Metalac" te Ivica Kostelić.

Sandra Šarić, koja je izborila put na olimpijske igre u Pekingu, pobijedila je Ivanu Brkljačić iz "AK Dinamo Zrinjevac", Veseljku
Klobučarić Pirc koja je osvojila srebro na Europskom prvenstvu padobranstvu, Karlu Fabrio, članicu ronilačkog kluba Geronimo koja je svjetska rekorderka i svjetska prvakinja u ronjenju na dah te Sanju Komar koja je u streljaštvu osvojila srebro na Europskom prvenstvu.

Nagrade za životno djelo primili su Viktor Fiolić iz stolnoteniskog kluba "Mladost", Zlatko Lukić iz RK "Medveščak", Josip Marić iz Hrvačkog kluba "Metalac", Mirko Novosel, trener i nekadašnji košarkaš te Boris Stepinac, predsjednik Zagrebačkog atletskog saveza i Zrinjevca.