Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najbolja hrvatska kizačica Idora Hegel neće nastupiti na Europskom prvenstvu, koje će se održati od 21. do 28. siječnja u Zagrebu, jer se nije odazvala kontrolnom nastupu koji je 22. i 23. prosinca na zagrebačkome Velesajmu priredila Tehnička komisija za umjetničko klizanje Hrvatskog klizačkog saveza.


Tehnička komisija za umjetničko klizanje KSH uputila je poziv za kontrolni nastup u svrhu određivanja reprezentativaca koji će predstavljati Hrvatsku na idućem Europskom prvenstvu u zagrebu i Svjetskom juniorskom prvenstvu 2008. Pozvani su Idora Hegel, Marija Dikanović, Mirna Librić, Josip Gluhak i Boris Martinac, a kontrolnom nastupu nije se odazvala samo Idora Hegel.

Vezani članci Djevojka iz Kanade Kanadske djevojke su vrsta za sebe: Potezom na smrznutom jezeru iznenadila publiku diljem svijeta Klizanje na cesti Zima pretvorila ulice u pravo klizalište, a ona je iskoristila prometni kolaps za zimske radosti

Komisija na temelju prikazanog klizanja predložila da na EP u Zagrebu nastupe Marija Dikanović i Josip Gluhak, a na Svjetskom juniorskom prvenstvu Mirna Librić i Boris Martinac. 

Prijedlogom Tehničke komisije koji je prihvaćen na Izvršnom odboru HKS-a na EP-u će nastupiti i sportski par Mihael Bahorić i Amy Ireland.