Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nogometaš francuskog drugoligaša, Niorta Marco Randriana, izbjegao je sudbinu u zadnje vrijeme brojnih nogometaša koji su zbog srčanog udara umrli na terenu.


Randriana (24) je u subotu navečer u 23. minuti utakmice Sedan - Niort doživio srčani udar na terenu, ali mu je brzom intervencijom medicinske službe i upotrebe defibrilatora spašen život, te se trenutno oporavlja u bolnici.

Vezani članci Slika nije dostupna Vruća kupka je zimi opasna po srce Slika nije dostupna Mubarak će biti prebačen u vojnu bolnicu

"Spasili su mu život defibrilatorom i možemo zahvaliti savezu što je izričito zapovijedio da na svakoj utakmici mora biti prisutna medicinska skipa sa defibrilatorom. Već je u kolima hitne pomoći na putu prema bolnici u Reimsu došao svijesti i vjerujemo u njegov oporavak", kazao je glasnogovornik Niorta.
Veznjak Niorta tako je je izbjegao sudbinu igrača Seville Antonia Puerte, Kamerunca Marc-Viviena Foea, Mađara Mikloša Fehera i nogometaša Motherwella Phila O'Donnella koji nisu preživjeli srčani udar na igralištu.

Randriana je, inače, bivši igrač engleskog prvoligaša Birmingham Citya.