Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Još jedan nogometaš doživio srčani udar!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometaš francuskog drugoligaša, Niorta Marco Randriana, izbjegao je sudbinu u zadnje vrijeme brojnih nogometaša koji su zbog srčanog udara umrli na terenu.

Randriana (24) je u subotu navečer u 23. minuti utakmice Sedan - Niort doživio srčani udar na terenu, ali mu je brzom intervencijom medicinske službe i upotrebe defibrilatora spašen život, te se trenutno oporavlja u bolnici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pa prekinuli studiju Viša razina 'dobrog' kolesterola ne štiti od srčanog udara Slika nije dostupna Deset puta više srčanih zimi Vruća kupka je zimi opasna po srce

"Spasili su mu život defibrilatorom i možemo zahvaliti savezu što je izričito zapovijedio da na svakoj utakmici mora biti prisutna medicinska skipa sa defibrilatorom. Već je u kolima hitne pomoći na putu prema bolnici u Reimsu došao svijesti i vjerujemo u njegov oporavak", kazao je glasnogovornik Niorta.
Veznjak Niorta tako je je izbjegao sudbinu igrača Seville Antonia Puerte, Kamerunca Marc-Viviena Foea, Mađara Mikloša Fehera i nogometaša Motherwella Phila O'Donnella koji nisu preživjeli srčani udar na igralištu.

Randriana je, inače, bivši igrač engleskog prvoligaša Birmingham Citya.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene