Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Italija: Još jedna nagrada za Kaku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veznjak Milana i brazilske nogometne reprezentacije Kaka u ponedjeljak je dobio još jednu nagradu za svoje odlične igre u 2007. godini kada je predvodio Milan do naslova prvaka Europe. Kaka je proglašem igračem godine u Italiji u izboru Udruge talijanskih nogometaša.

Kaka je naravno proglašen i najboljim strancem u Italiji, dok je nagradu za najboljeg domaćeg igrača dobio napadač i kapetan Rome Francesco Totti, dobitnik "zlatne kopačke" za prošlu sezonu koju je dobio zbog 26 pogodaka u Serie A.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kaka među brazilskim legendama Slika nije dostupna Mourinho: 'Kaka je odglumio prekršaj'

Za trenera godine izabran je Romin strateg Luciano Spalletti, a zanimljivo je da trener prvaka i trenutačno vodećeg sastava lige Intera Roberto Mancini nije bio niti nominiran.

Za najboljeg vratara proglašen je bivši član Lazija Angelo Peruzzi, koji je završio karijeru u svibnju, najboljim obrambenim igračem proglašen je Marco Materazzi, a najboljim mladim igračem Riccardo Montolivo iz Fiorentine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene