Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uoči početka turnira u Chicagu, jedan od najboljih američkih igrača golfa, John Daly postao je žrtva neslane šale. Netko je proširio vijest kako je Daly preminuo od srčanog udara i da neće nastupiti na turniru.


Vijest je izazvala veliki šok, a još veća zbrka je nastala kada se Daley pojavio na ulaznim vratima Medinah kluba živ i zdrav.

Vezani članci Očevid nakon policijske potjere i navodne pucnjave - 2 Noćna jurnjava policije za Golfom u zagrebačkoj Dubravi: "Čula sam udarac, ali zvučao je kao da je pukla guma. Policija je vikala da svi uđemo u kuće" Kula u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) Dubrovačko Gradsko vijeće raskinulo ugovor o koncesiji tvrđave Imperial na Srđu: "Predugo smo čekali"

"Zaista mi nije jasno kako se netko može igrati s takvim stvarima. Moja obitelj i prijatelji doživjeli su veliki šok. Nije mi jasno kako netko može biti tako bolestan i širiti ovakve vijesti", ljutio se Daly.

Inače, Daly je jedna od najosebujnijih osoba u svijetu golfa. Na turnirima nikada ne koristi klupske prostorije i svlačionice, već živi u posebno opremljenom autobusu s kojim putuje po turnirima. Ima problema s prekomjernom težinom, uživanjem u alkoholu, cigaretama i kocki.

"Moji grijesi nemaju nikakve veze s tima da me se proglasi mrtvim," dodao je američki golfer.