Obavijesti Video Pretražite Navigacija

FOTO: Potukli se nogometaši Villareala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometaši Villarreala Urugvajac Diego Forlan i Španjolac (rođen u Brazilu) Marcos Senna potukli su se jučer na treningu. Tučnjava je trajala nekoliko minuta, a razdvojili su ih ostali igrači španjolskog prvoligaša.

28-godišnji Forlan se razbijesnio nakon što ga je Senna dva puta srušio grubim startom. Udario je 30-godišnjaka u koljeno, a ovaj mu je vratio udarcem u lice. I tako je započela tučnjava koja je trajala nekoliko minuta, prije nego su ih ostali igrači uspjeli razdvojiti. 

Pročitajte i ovo Belišće zbog pirotehnike Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu! Slika nije dostupna Hajduk započeo pripreme za novu sezonu

Pola sata kasnije, na konferenciji za novinare, oba su igrača objasnila što se dogodilo, uz napomenu da su do tog trenutka bili u dobrim odnosima. 

"Takve stvari se događaju u nogometu. Sada smo se smirili, sve je prošlo i vratilo se u normalu. Ništa se iz toga neće izroditi", rekao je Senna.

"Da, potukli smo se, ali to je sada iza nas. Žao mi je što se to dogodilo jer je trening bio jako dobar. Nije još sve kako treba, ali to je sada iza nas. Sutra ćemo normalno razgovarati, stvari će doći na svoje mjesto i mislim da je problem riješen", dodao je Forlan koji je ove sezone u izvrsnoj formi. 

U Villarrealu se nadaju da tučnjava neće utjecati na subotnji susret s Atletic Bilbaom. Inače, Villareal je neporažen u posljednjih 6 utakmica i trenutno se nalazi na 7. mjestu La lige.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene