Obavijesti Video Pretražite Navigacija

FIFA i UEFA zaprijetile suspenzijom Makedonskom savezu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međunarodni i Europski nogometni savezi FIFA i UEFA zaprijetili su Makedonskom savezu suspenzijom ukoliko se tamošnja vlada ne prestane miješati u poslove saveza.

FIFA i UEFA su u zajedničkoj izjavi objavili kako je ovo reakcija na pokušaje smjenjivanja aktualnog predsjednika Makedonskog nogometnog saveza.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sigurnost u nogometu Danas sastanak visokih predstavnika Vlade UEFA-e i HNS-a Slika nije dostupna Najbolji domaći i europski klubovi Vrhunski doživljaj nogometa samo na MAXtv-u!

"Dobili smo informaciju kako je 14. travnja održan sastanak malog broja delegata koji su planirali smjenu predsjednika Harija Hadži-Risteskog. Takvo ponašanje nije u skladu sa statutom Makedonskog nogometnog saveza, tako da nećemo priznati nikakve odluke donesene na njemu, te bi moglo dovesti do suspenzije saveza", stoji u priopćenju FIFA-e i UEFA-e.

FIFA i UEFA već su izrazili zabrinutost događanjima u Makedoniji kada je u siječnju ministarstvo unutarnjih poslova zatvorilo prostorije saveza.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene