Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica državljana Hrvatske, Zvonimir Prkačin i Mladen Noršić, oba iz Zagreba, koji su kao navijači zagrebačkog Dinama u noći sa subote na nedjelju izazvali izgrede u disko-klubu Frotea u Čitluku, a naklon toga privedeni, zadržani su u pritvoru do daljnjega.


Ostalih osmorica preostalih privedenih iz navijačke skupine pušteni iz pritvora nakon plaćane novčane kazne, izjavila je glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije Lejla Trivun.

Vezani članci Marija Pletikosa Državna tajnica osudila napad na socijalne radnike u Kaštelima: ''Pojačale su se tenzije, suzdržite se od nasilja'' Slika nije dostupna Video: Sukob Torcide i BBB-a u Čakovcu

Jedanaesti iz ove skupine Dinamovih navijača koji je identificiran kao napadač Tomislav Tolić iz Zagreba uspio je pobjeći i za njim je Županijsko hercegovačkoneretvansko Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo tjeralicu, rekla je glasnogovornica.

>> Kamenjem napadnuti Bad Blue Boysi 

>> Video: Bad Blue Boysi divljali po diskoteci 

>> Zbog BBB otkazana utakmica u Pločama

Navijačka skupina Bad Blue Boys, koja je pratila nogometaše Dinama na pripremama u Hercegovini, u noći između suobote i nedjelje nasrnula je na zaštitare, policiju i goste u diskoteci Frotea u Čitluku.