Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Drogba bježi u Milan?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi trener Chelsea Avram Grant dao je sve od sebe da uvjeri napadača Didiera Drogbu da ostane u klubu, no Afrikanac je navodno u tolikoj depresiji zbog odlaska Josea Mourinha da pošto poto želi napustiti londonsku momčad.

Iako bi ga problem s ozljedom koljena (koju je zaradio u susretu s Aston Villom početkom mjeseca) mogao 'držati van terena' još dva mjeseca, Drogba ne može prežaliti odlazak kontroverznog Portugalca. Reakcija reprezentativca Obale Bjelokosti nije izostala već prošli tjedan. Drogba je iz stanja ljutnje prelazio u stanje očaja, govorio prijateljima da više nema nikakav interes igrati u Chelseu, te da želi otići u talijanski Milan već u siječnju čim se otvori zimskli transfer period. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Milan želi Drogbu, Eto'oa ili Adebayora Slika nije dostupna Chelsea nudi Drogbu za Balotellia

Drogba je priznao i da je plakao kada je čuo da Mourinho napušta klub. 

"Zaista mi nije teško priznati da sam zaplakao kada sam čuo vijest. Tom čovjeku dugujem praktički sve. Osjetio sam bol kao da sam izgubio oca. Plakao sam onda i plačem svaki put kada se toga sjetim", izjavio je Drogba u jednom intervjuu. 

>> Slučaj Mourinho: Odlaze Drogba, Carvalho, Lampard, Essien...?

Navodno je odlučio i da neće žuriti s povratkom na treninge i riskirati pogoršanje ozljede. No, trener Grant je, svjestan da momčadi očajnički fali njezin vodeći napadač, osobno zamolio Drogbu da pokaže lojalnost klubu, ali i da njemu pruži potrebnu potporu. 

"Avram je shvatio da Drogbu mora uvjeriti u ono što želi postići sada kada Mourinha više nema na klupi Bluesa. Uvjeren je da je uspio u svojoj nakani", rekao je visoki izvor iz kluba. 

No, čak i nakon razgovora s novim trenerom, Drogbina budućnost u Chelseau i dalje je neizvjesna jer je Afrikanac i dalje vrlo ljut, ali i zabrinut za svoje koljeno. 

Situaciju s Drogbom inače, pozorno prate i u Real Madridu. 

"On je vrlo važna 'meta' i mi ga želimo već neko vrijeme", rekao je trener Reala Bernd Schuster. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene