Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Juventusov trener Didier Deschamps izrazio je sumnju u odluku Alessia Secca da angažira Barcelonina napadača Javiera Saviolu.


Saviola je 'meta' Juventusova generalnog direktora Alessia Secca, no  Deschamps priznaje: "Znam dobro Saviolu jer sam s njim surađivao u Monacu. On je izvrstan igrač, no nisam siguran u to kako će se ovdje uklopiti. Mi već imamo Alessandra del Piera i njih dvojica ne mogu igrati u istoj momčadi jer su previše slični igrači", smatra Deschamps. 

Vezani članci Slika nije dostupna Juventus: Postoji opasnost da izgubimo Del Piera Slika nije dostupna Deschamps i Houllier samo mijenjaju mjesta?

Prošli je četvrtak Secco otišao u Barcelonu kako bi razgovarao s Argentincem. Iako mu je prioritet navodno ostati u Barci, Saviolin prijetelj, veznjak Reala iz Zaragoze, Andres D'Alessandro, nedavno je izjavio: "Rekao mi je da će se pridružiti Juventusu na kraju sezone".

Deschamps u problemima

Didier Deschamps se nakon subotnjeg remija s Vicenzom od 2:2, suočava s nezadovoljstvom u svačionici. Navijači su bijesni, a uprava preispituje Deschampsa, piše Tuttosport.

Nekoliko igrača, uključujući Davida Trezegueta, Maura Camoranesija, Valerija Bojinova, Marcela Zalayetu i Jonathana Zebinu izgubili su povjerenje u Deschampsa, a neki čelnici kluba već postavljaju pitanja je li Francuz prava osoba koja bi Juve mogla vratiti u Seriu A. 

Za sada, Francuz još uživa povjerenje, no ako se 'na putu ispriječi' još koji neuspjeh, Deschampsu bi mogli pokazati crveni karton.